Vandaag is donderdag 21 maart  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 1 februari t/m vrijdag 15 juni 2018    Evangelie van 2018-02-01
 titelCommunicanten bidden voor Communicanten
beschrijving

Communicanten bidden voor Communicanten 2018

Elk jaar worden parochies uitgenodigd om met hun communicanten één Weesgegroet te  bidden voor andere communicanten in het bisdom, in het land. Inmiddels doen alle bisdommen van Nederland mee aan deze activiteit van stichting Kinderen bidden voor Kinderen.

Verbonden met elkaar door één Weesgegroet
Afgelopen jaar waren zo´n 2.500 communicanten verspreid over Nederland met elkaar verbonden door het Weesgegroet, als kralen van één ketting, samen een grote rozenkrans. Zo bidden de kinderen voor en met elkaar tot Maria.

Eenvoudig aanmelden
Geef het aantal communicanten en de plaatsnaam en datum van gebed door via het aanmeldformulier op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl . Er hoeven geen namen van kinderen doorgegeven te worden. We hopen dat weer veel parochies zullen deelnemen!

Kindermaterialen
Voor de communicanten kunnen Mariamedailles en felicitatiekaarten besteld worden via het bestelformulier op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl .
Ook zijn er folders met uitleg voor kinderen van het Onze Vader en van het Weesgegroet. Verder diverse gratis downloads, waaronder een bidkaart voor thuis.

Jaar van gebed voor vrede
De Nederlandse bisschoppen roepen Katholieken op om dit jaar een keer per maand de Rozenkrans te bidden voor de vrede in de wereld, zoals Maria in Fatima heeft gevraagd.
Lees meer op www.aartsbisdom.nl/verenigd-gebed-vrede.

Kinderen bidden voor Kinderen wil deze oproep ondersteunen door Communiewerkgroepen te vragen met de kinderen minimaal één rozenkranskraaltje te bidden voor vrede. Binnenkort zal een mooie gebedskaart hiervoor te downloaden zijn. Het aantal Kraaltjes voor Vrede dat communicanten samen hebben gebeden, wordt doorgegeven aan de bisschoppen. Geef op het aanmeldformulier de deelname van uw communiegroep aan. Het kindergebed is extra krachtig!

Meer informatie
Alle informatie en materialen voor Communicanten bidden voor Communicanten en voor het Kraaltje voor Vrede vindt u op de campagnepagina, te herkennen aan het campagnelogo hiernaast.

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland
plaatsNederland
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl