Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Encounter

Encounter

Website E-mail

Encounter organiseert weekends waarin partners de kans gegeven wordt elkaar openhartig te ontmoeten om daardoor hun relatie te verdiepen en te verstevigen. Tevens worden weekend voor jongeren en alleenstaanden georganiseerd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 9 t/m zondag 11 maart 2018    Evangelie van 2018-03-09
 titelOpfrisweekend voor een goede relatie
beschrijving

Een geweldig weekend waarin je samen met je partner weer fris naar je relatie gaat kijken. Het weekend wordt gehouden in Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt.

Een plek waar je in volledige rust aan jezelf en communicatie kunt werken. We beschikken tijdens de weekenden over een volledig eigen vleugel met eetzaal, presentatieruimte en eigen kamers. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Voor alles is gezorgd, je hebt nergens omkijken naar. Ontbijt, lunch, diner, handdoeken en beddengoed is inbegrepen. Het is eenvoudig, maar netjes en schoon.

In de pauzes is er gelegenheid om op het prachtige landgoed rond te wandelen en te genieten van de rust en de natuur.

info

www.encounter.nl
www.facebook.com/EncounterNL

organisatieEncounter
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl