Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 12 t/m donderdag 15 februari 2018    Evangelie van 2018-02-12
(Carnaval)
 titelDagen rond aswoensdag
beschrijving

We vieren Aswoensdag samen met de zusters. In de dagen rondom verdiepen we ons in het verhaal van de beproeving van Jezus in de Woestijn. Duidelijk wordt, dat vasten allereerst een zaak is van het hart. Een ontdekking, die een kostbare leidraad kan worden voor de Veertigdagentijd.

In de ochtend en de middag lezen we samen de teksten en delen we onze ervaringen, ’s avonds mediteren we. De overige tijd zijn we in stilte. Het dagritme van de zusters en het samen bidden in de kerk zijn in deze dagen een sterke steun.

Begeleiding: Jo Beckers

info

info@stilleomgang.org

locatieZusters Clarissen, Clarastraat 2
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl