Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 3 juni 2018    Evangelie van 2018-06-03
begintijd09:00 uur
eindtijd12:00 uur
 titelFamCat - familiecatechese voor het hele gezin
beschrijving

Vanaf zondag 4 februari gaat bij de Lucaskerk, Zuiderparkweg 301, ’s-Hertogenbosch Famcat van start: de maandelijkse familiecatechese voor alle parochianen die naar de Lucaskerk komen. Iedereen is uitgenodigd vanaf 8.45 uur aanwezig te zijn: er is voor iedere leeftijd een programma.

Voor de volwassenen begint het met koffie en ontmoeting om 9.00 uur en verder een inleiding en deelgroepjes. Er is KISI CLUB, ook vanaf 9.00 uur, voor de kinderen vanaf 6 jaar. En er is ook een tienerprogramma vanaf 12 jaar. Voor de allerkleinsten is er het ‘schaapjesprogramma’: catechese op maat samen met een van je ouders. Ook de communicanten hebben deze ochtend hun eigen voorbereiding. Hun ouders, broertjes en zusjes zijn nadrukkelijk ook welkom om mee te doen met het famcat-programma.

Vanuit de programma’s komt iedereen om 10.45 uur samen in de kerk voor een gezamenlijke voorbereiding op de Eucharistieviering, die, zoals altijd, om 11.00 uur begint en waarin het KISI-koor zingt.

FamCat is in principe iedere eerste zondag van de maand.
Uitzondering is april 2018 - dan is het op 8 april i.v.m. Pasen.

info

www.mariajohannes.nl

locatieLucaskerk, Zuiderparkweg 301
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl