Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Priesteropleiding Aartsbisdom Ariënskonvikt
(Arienskonvikt)

Priesteropleiding Aartsbisdom Ariënskonvikt

Website E-mail

Keistraat 9
3512 HV Utrecht

Tel (030) 231 04 90
Fax (030) 238 17 16

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 29 maart t/m zondag 1 april 2018    Evangelie van 2018-03-29
(Witte Donderdag)
begintijd18:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelMeeleefdagen priesteropleiding
beschrijving

Priester worden in deze tijd is niet vanzelfsprekend. Het is een verlangen dat in je gaat leven en dat langzaam tot ontwikkeling kan komen. De keuze voor het priesterschap begint dan ook niet bij jezelf, maar bij God: je wordt door Hem geroepen.

Het Ariënsinstituut, de priesteropleiding van het Aartsbisdom Utrecht, wil je de gelegenheid geven om in een sfeer van gebed en ontmoeting na te denken over de vraag of de Heer jou misschien roept om priester te worden. Daarom worden tijdens de Goede Week meeleefdagen georganiseerd voor jonge mannen tussen 17 en 40 jaar.

Samen met de seminaristen bereid je je voor op het feest van Pasen door de viering van Witte Donderdag, Goede Vrijdag en de Paaswake. Je neemt deel aan het bezinningsprogramma tijdens deze dagen en aan de liturgische plechtigheden in de St. Catharinakathedraal te Utrecht. Vanzelfsprekend is er ook voldoende gelegenheid om met elkaar en met de rector te spreken over de vragen die je wellicht hebt.

De meeleefdagen beginnen op Witte Donderdag (29 maart) vóór de avondmis en worden besloten na de Hoogmis van Pasen (1 april).

info

Rector P. Kuipers
(030) 2310490
rector@ariensinstituut.nl
www.ariensinstituut.nl

organisatiePriesteropleiding Aartsbisdom Ariënskonvikt
locatieAriƫnsinstituut, Keistraat 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl