Vandaag is donderdag 21 maart  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
De Wandelmaat
(Wandelmaat)

De Wandelmaat

Website E-mail

Ontmoeting en verwondering,
thuis raken in de kloostersfeer,
gemoedelijk met elkaar oplopen,
soms in stilte,
ziedaar de ingrediënten van kloosterwandelreizen. Ons wandelen ademt de sfeer van een pelgrimswandeling.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 21 t/m zondag 22 april 2018    Evangelie van 2018-04-21
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKloosterwandeling
beschrijving

De Wandelmaat organiseert regelmatig wandeltochten.

‘Ontmoeting in een Haags stadsklooster’

Zaterdag 21 en zondag 22 april 2018

Een nieuwe kloosterwandeling en een nieuwe plaats in ons aanbod. We zijn even te gast bij de broeders van Maastricht, maar dan midden in het cen­trum van Den Haag. Een an­der klooster dan u van de Wan­­del­maat gewend bent.

Het Stadsklooster is dienst­baar aan mensen die lijden aan het bestaan. Die dienstbaarheid krijgt vorm door activiteiten zoals lessen Nederlandse taal aan vluchtelingen, bijeenkomsten voor dak- en thuislozen, straatpastoraat, migrantenkerken, en rond de kerst­dagen is er een tentoonstelling van kerststallen. Zo werd het klooster onder het motto ‘geloven in ontmoeting’ een ont­moetingsplek voor tal van Hagenaars. We maken tijdens ons verblijf  ook twee wandelingen. Een wandeling langs bijzondere en spiri­tue­le plaatsen in de Haagse binnenstad, van schuilkerk tot ... We zou­den een week kunnen vullen. En een wande­ling door park en duin, want ook dat hoort bij Den Haag.

Maar vooral maken we kennis met de broeders van Maastricht en hun roeping en dienst aan de naaste in het weerbarstige bestaan in de stad. We zijn blij met deze gastvrije nieuwe verblijf- en wandelplek voor de Wandelmaat. Om niet snel te vergeten, denken we.

info

www.dewandelmaat.nl/kloosterwandelingen/ontmoeting-in-een-haags-stadsklooster-nieuw

organisatieDe Wandelmaat
locatieBroeders van Maastricht, Stadsklooster, Westeinde 101
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl