Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Lezing
lezing
Bezinningshuis Regina Carmeli
(Regina Carmeli)

Bezinningshuis Regina Carmeli

Website E-mail

Kollenberg 2
6132 AL  Sittard

046 - 888 9593

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 7 april 2018    Evangelie van 2018-04-07
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelChristelijke mystiek voor iedereen
beschrijving

Middag met de heilige Elisabeth van de Drie-eenheid, christelijke mystiek voor iedereen

Inleidster: Marie Paul Stevens, 1958, studeerde theologie te Liège en specialiseerde zich verder in de spirituele theologie in Toulouse met een proefwerk over Elisabeth van de Drie-eenheid. Was leerkracht godsdienst toen ze in 1997 ongeneeslijk ziek werd. Haar lange spirituele vriendschap met Elisabeth was bron van kracht om de beproeving van de ziekte gelovig te dragen en haar intimiteit met Jezus groeide. Op 2 april 2002 genas Marie-Paul in een ogenblik. Sindsdien is ze apostel van de Drie-eenheid aan wie ze haar leven, doen en laten toewijd. Op 16 oktober 2016 werd dankzij dit door de katholieke kerk erkend mirakel, haar grote zus door paus Franciscus heilig verklaard.

Het boek: ‘Guerie’ (edit du Carmel) van haar pen, alsook de muziek-Cd ‘Passionnément’ en de film: ‘Ne sois pas une âme banale’ zijn krachtige hulpmiddelen om in de Elisabethaanse spiritualiteit te duiken.

Bijdrage: € 5

info

www.reginacarmeli.info/bezinningsmiddag---avond

organisatieBezinningshuis Regina Carmeli
locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl