Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 3 maart 2018    Evangelie van 2018-03-03
begintijd13:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelDiocesane Biddende Moedersdag
beschrijving

Alle (groot)moeders uit Noord-Brabant en Zeeland zijn van harte uitgenodigd voor deze dag. Biddende Moeders of Mothers Prayers is een wereldwijd gebedsinitiatief. Moeders komen lokaal samen in een klein groepje om samen te bidden voor de kinderen. Ook ieder die niet deelneemt in zo’n biddende moedersgroep is van harte welkom om kennis te maken met dit initiatief! Deelname is gratis.

info

www.gezinengeloof.nl
www.rkactiviteiten.nl/mothersprayers

organisatieMothers Prayers
locatieSint Josephstraat 2
plaatsRoosendaal (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl