Vandaag is vrijdag 19 januari  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


Twitter Digg Facebook Del.icio.us Nujij

aan
afzender
opmerking
afzender
aanvulling
wanneerzondag 22 t/m zaterdag 28 juli    Evangelie van 2018-07-22
(Maria Magdalena)
 titelTienerkamp Bisdom Rotterdam
beschrijving

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Tienerkamp is bedoeld voor jongens en meiden van 12 – 14 jaar uit het hele bisdom. Het kamp vindt plaats in Vinkeveen van zondag 22 tot en met zaterdag 28 juli 2018. Ga mee en beleef een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof!

Locatie & programma
We verblijven in een scoutinggebouw in de buurt van bos en strand. We fietsen, zwemmen en doen aan sport en spel. Er is veel afwisseling in het programma met ook rustige momenten om met elkaar te relaxen, iets voor te bereiden of muziek te maken.

Uitstapje
Ieder jaar organiseren wij een bijzonder uitstapje. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor een high tea voor ouderen of doen spelletjes met mensen met een beperking. Tijdens de activiteiten hebben we veel lol. Je ontdekt hoe leuk het is iets goeds te doen voor een ander.

Jaarthema: Zegt ’t voort!
We delen het katholieke geloof. Er is een dagopening en een dagsluiting. Tijdens de week is er een viering, die we samen voorbereiden. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, aan de hand van het jaarthema. Dit jaar is dat ‘Zegt ’t voort!’ over de roeping van Paulus. Hij was eerst een tegenstander van Jezus, maar na een ontmoeting met Hem bekeerde Hij zich. Zijn brieven zijn bewaard gebleven in de Bijbel.

Praktisch
Deelname aan het Tienerkamp kost € 130,- per tiener. De prijs voor het kamp dekt alle kosten: verblijf, maaltijden, activiteiten. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen fiets meenemen naar het kamp.

Opgave kan vóór 20 juni 2018 door het inschrijfformulier bij de folder in te vullen of via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is compleet met het invullen van het toegestuurde gezondheidsformulier. Een maand voor het kamp ontvangen deelnemers een bevestiging met acceptgirokaart. Via de teamleiders van het betreffende kamp worden deelnemers en ouders geïnformeerd over de praktische zaken van het kamp.

Zomerkampen
Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. In 2018 vinden ze plaats van zondag 22 tot en met zaterdag 28 juli.

  • kinderkamp: 8-11 jaar
  • tienerkamp: 12-14 jaar
  • jongerenkamp: 15-17 jaar

info

pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl/voor-parochies/jongeren/zomerkampen

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsonbekend
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
jongkatholiekwww.jongkatholiek.nl/agenda/agenda.php?id=33851

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl