Vandaag is donderdag 13 december  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf vrijdag 12 januari    Evangelie van 2018-01-12
begintijd19:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelMarriage Course
beschrijving

De Marriage Course is bedoeld voor aanstaande echtparen die willen werken aan een sterke en blijvende relatie. Tijdens de cursus ga je, in een ontspannen sfeer, met zijn tweeën, in gesprek over wat echt belangrijk is voor je relatie, en je verwachtingen voor de toekomst. De cursus is herkenbaar, eerlijk en opbouwend - en met een flinke scheut humor.

Een deel van de paren die een kerkelijk huwelijk sluit, woont voor het huwelijk al langer samen (langer dan een half jaar). De praktijk leert dat dan de Marriage Course dan het beste aansluit bij de ervaring en behoeften. Deze cursus wordt gegeven in acht avonden. De kosten bedragen € 200 per echtpaar. Voor jonge paren (t/m 23 jaar) voor wie het cursusgeld een hindernis zou zijn om deel te nemen, kan het bisdom de cursuskosten subsidiëren. Je betaalt naar draagkracht. (Het bisdom subsidieert tot maximaal € 150, je betaalt dan € 50).

De cursus wordt begin 2018 aangeboden in Ypenburg (Brasserie Heerlijk, Oeverwallaan 130, 2498 BK Den Haag-Ypenburg).

De cursusdata zijn 12 januari, 26 januari, 2 februari, 16 februari, 9 maart, 23 maart, 6 april, 20 april van 19.00 tot 22.00 uur.

info

www.bisdomrotterdam.nl/roeping/huwelijk-en-gezin-roeping/pre-marriage-course

locatieBrasserie Heerlijk, Oeverwallaan 130
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl