Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerwoensdag 20 december 2017    Evangelie van 2017-12-20
begintijd19:00 uur
eindtijd23:00 uur
 titelKerstGalaDiner Ariënsinstituut
beschrijving

Het KerstGalaDiner voor studenten en docenten van FHTL en TST komt er weer aan: op woensdag 20 december is het zover! Tijdens het KerstGalaDiner zullen we samen genieten van een heerlijk kerstdiner. Daarnaast is er natuurlijk wat tijd vrij gehouden voor kerstliederen en een borrel. Je mag een introducee meenemen: je partner, vriend, vriendin of familielid is van harte welkom om mee te komen!

Wanneer: Woensdag 20 december
Tijd: Van 19.00 tot en met 23.00 uur 
Plaats: Ariënsinstituut, Keistraat 9 in Utrecht
Kosten: voor leden gratis en voor niet-leden € 5,-

Aanmelding is verplicht en kan via info@sv-adinterim.nl . Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan! Vermeld in de mail duidelijk of je wel of geen lid bent van Ad Interim.

Voor niet-leden geldt: pas na het overmaken van de € 5,- sta je officieel ingeschreven voor het KerstGalaDiner. Het geld kan worden overgemaakt naar: NL75 RABO 0136 6427 99 ten name van: S.V. AD INTERIM en onder vermelding van KerstGalaDiner 2018 .

info

info@sv-adinterim.nl
www.sv-adinterim.nl

locatieAriëns Instituut, Keistraat 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl