Vandaag is donderdag 21 maart  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdonderdag 21 t/m zondag 24 juni 2018    Evangelie van 2018-06-21
begintijd16:30 uur
eindtijd15:00 uur
 titelVaderretraite
beschrijving

De Retraite voor Vaders heeft als doel je geloof te verdiepen en je relatie met God te versterken. Deze retraite is in volledige stilte vanaf de dagsluiting op de donderdagavond tot aan de lunch op zondag.

Tijdens de retraite worden er een aantal inleidingen gegeven op het gebed. Dagelijks vieren wij de H. Mis, bidden we samen de getijden en er gelegenheid gezamenlijk de rozenkrans te bidden. Er is veel tijd voor aanbidding. Daarnaast is er tijdens deze retraite ruimte voor biecht en/of een persoonlijk gesprek met kapelaan Simons en is er tijd voor rust en ontspanning, bijvoorbeeld het maken van een wandeling.

De retraite begint op de donderdag; aankomst vanaf 16.30 uur. Om 17.30 uur bidden we de vespers samen met de zusters. Mocht u later aankomen dan 17.30 uur, geef dit dan even aan. Aansluitend aan de vespers hebben we onze eerste gemeenschappelijke maaltijd. De eerste avond zal verder worden gebruikt voor kennismaking, om te acclimatiseren en om tot rust te komen. Na een kennismakingsbijeenkomst in de vroege avond gaan we de stilte in met het bidden van de completen.

De retraite sluiten we af op de zondag rond 15.00 uur.

Handig om mee te nemen

  • Een Bijbel
  • Een rozenkrans
  • Een pen/potlood en papier voor het maken van aantekeningen

Inleider: Luc Simons pr.

Datum: Donderdag 21 juni 2018 tot en met zondag 24 juni 2018

Waar: Bezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2 te Sittard

Kosten: €126 excl. beddengoed en handdoeken (resp.€6 en €2 extra)
Mochten de kosten een belemmering zijn voor de deelname, neem dan even contact met ons op.

Bereikbaar: Via het openbaar vervoer vanaf NS-station (buslijn 30) of 25 minuten lopen vanaf het station.

info

retraitevoorvaders@gmail.com
retraitevoorvaders.jouwweb.nl

locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl