Vandaag is zondag 18 november  

categorie categorie Lezing
lezing
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 13 december 2017    Evangelie van 2017-12-13
begintijd13:15 uur
eindtijd15:00 uur
 titelAls Christen leven in Pakistan
beschrijving

Bij de onafhankelijkheid van Pakistan kregen Christenen wettelijk de vrijheid om hun geloof te belijden. Vandaag staat die vrijheid zowel op papier als in de praktijk zwaar onder druk. Kwaadwillenden misbruiken de Blasfemiewet om Christenen, vaak zonder bewijs, veroordeeld te krijgen voor het beledigen van de profeet Mohammed of de Islam. Buiten het recht om worden Christenen bedreigd en gedood… zelfs in de gevangenis. Kerk in Nood vertelt over een land dat verscheurd wordt door fundamentalisme.

Op uitnodiging van de Inter Parochiële Caritas Instelling de HH. Twaalf Apostelen en Sint Jozef te Beverwijk, Heemskerk en Velsen Noord verzorgt Kerk in Nood deze lezing.

Locatie: Zaal ‘Het Tolhuis’ (naast de Apostelkerk),
Van Riemsdijklaan 120 te Beverwijk

Aanvang: 13.15 uur

info

www.rkvrouwen.nl

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatieApostelkerk, Van Riemsdijklaan 120
plaatsBeverwijk (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl