Vandaag is dinsdag 23 oktober  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 23 februari    Evangelie van 2018-02-23
begintijd14:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelMoederretraite België I
beschrijving

In 2018 worden in België twee Moederretraites gehouden. Deze retraites staan onder leiding van rector F. De Rycke en vinden plaats in bij de Zusters van Liefde in Kortemark.

Tijdens de moederretraite verdiepen we ons in een aantal bekende en minder bekende vrouwen die een rol spelen in de Bijbel.

Aan de hand van de teksten uit de Heilige Schrift bezinnen we ons over de betekenis die zij hadden in de geschiedenis van God met zijn volk en we mediteren over de wijze waarop zij een bron van inspiratie kunnen zijn voor ons in onze concrete gezinssituatie.

Data

  • 23 t/m 25 februari 2018
  • 2 t/m 4 maart 2018

Wij zullen tijdens de retraite te gast zijn in het klooster van de Zusters van Liefde in Kortemark. We hebben een eigen programma met diverse conferenties. Daarnaast sluiten we ons aan bij de gebedstijden van de zusters.

De retraite begint op vrijdagmiddag om 14.30 uur en eindigt op zondagmiddag rond 14.00 uur. De kosten voor het weekend bedraagt € 70,- De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan een moederretraite.

Vragen en aanmelden kan via de e-mail.
Na opgave voor één van beide retraites ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging.

info

info@moederretraite.be
www.moederretraite.be

locatieZusters van Liefde, Hospitaalstraat 24
plaatsKortemark (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl