Vandaag is donderdag 14 december  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


Twitter Digg Facebook Del.icio.us Nujij

aan
afzender
opmerking
afzender
aanvulling
wanneermaandag 27 november t/m maandag 25 december    Evangelie van 2017-11-27
 titelOnline-Adventskalender voor kinderen
beschrijving

Online-Adventskalender voor kinderen
met elke dag een verrassing op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Vanaf maandag 27 november kan op de kinderpagina elke dag een nieuw luikje geopend worden door te klikken op de datum van de betreffende dag. Iedere dag  weer een andere verrassing om te lezen, luisteren, bekijken, doen….

Deze Online-Adventskalender is een digitale versie van de vertrouwde papieren kalender. Met daardoor veel méér mogelijkheden om kinderen mee op weg te nemen naar Kerstmis. De kinderen zullen verrast worden met filmpjes, verhalen, knutselwerkjes, liedjes en nog veel meer.

Stichting Kinderen bidden voor Kinderen heeft deze Adventskalender ontwikkeld om de jongste generatie het Kerstverhaal beter te doen kennen. Bij voorkeur begeleid door volwassenen, mede vanwege het gegeven dat toegang tot internet nodig is. Achter de meeste luikjes schuilt iets voor zowel jonge als iets oudere kinderen.

info

www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl
info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland en België
plaatsNederland en België
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2017 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl