Vandaag is zondag 18 november  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 8 t/m zondag 10 december 2017    Evangelie van 2017-12-08
(Maria Onbevlekte Ontvangenis)
begintijd18:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelAdventsretraite Katholieke Studenten Utrecht
beschrijving

Een weekend op stille retraite! We gaan dit jaar voor de vierde keer naar een ECHT klooster in Brussel - dus een rustige sfeer, goed eten en tijd voor gebed om verdieping en innerlijke vrede te vinden bij God.

We gaan ons verdiepen in het onderwerp stilte. Wat betekent stilte en wat doet het met je? Kan het een manier zijn om jezelf te geven? We gaan kijken naar de stilte als vrucht van de liefde en dan in het bijzonder naar de vriendschap tussen Jezus en Johannes. Zuster John Emmanuel zal hier korte inleidingen op geven. Daarnaast is er tijd voor jezelf om te denken, lezen, waar je behoefte aan hebt. Je hoeft geen ervaring te hebben gehad met retraites... Een verlangen naar meer is genoeg :)

We vetrekken in auto’s/busjes op vrijdagavond de 8 december en komen zondagavond de 10 december weer terug.

Kosten: nu maar € 65 - alles inclusief!
Taal: Engels, er is vertaling naar Nederlands als dat gewenst is.

info

goo.gl/forms/4vdtkG2tWeaQh49D2
www.facebook.com/KatholiekeSU

locatie
plaatsBrussel (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl