Vandaag is zaterdag 15 december  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 22 februari    Evangelie van 2018-02-22
begintijd19:30 uur
 titelJacobs Ladder 10 jaar jubileumconcert
beschrijving

Op 19 oktober 2017 was het zover, Jacobs Ladder (JL) bestond 10 jaar! De band is dankbaar en kijkt terug op een mooie tijd. Daarom viert zij dit jubileum op 22 februari 2018 in het Patronaat te Haarlem.

In de afgelopen jaren heeft de band in binnen en buitenland op veel verschillende plekken en gelegenheden mogen spelen. We hebben mooie mensen ontmoet, bijzondere momenten meegemaakt en God mogen dienen. Jacobs Ladder wil dit mooie feest met jou vieren!

Iedereen is welkom om en kan erbij zijn. Ze geven een knallend concert met liederen uit de afgelopen 10 jaar en kijken op een leuke manier terug op een aantal mooie ‘JL’ momenten. Het wordt een gezellige avond met als afsluiting een heerlijke borrel!

naam: Jacobs Ladder
locatie: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
datum: Donderdag 22 februari 2018
tijd: Aanvang 19.30 uur (deur open 19.00 uur)
entree: € 8 per persoon

info

info@bandjacobsladder.nl
www.bandjacobsladder.nl
www.facebook.nl/bandjacobsladder

locatiePatronaat, Zijlsingel 2
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl