Vandaag is dinsdag 23 oktober  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 28 mei t/m zaterdag 2 juni    Evangelie van 2018-05-28
 titelBedevaart naar Lourdes per vliegtuig
beschrijving

Deze bedevaart naar Lourdes kent twee varianten:

  • 26 mei t/m 3 juni 2018 - Busreis
  • 28 mei t/m 2 juni 2018 - Vliegreis

De Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam verzorgt de jaarlijkse voorjaars-bedevaart naar Lourdes in samenwerking met het ‘Huis van de Pelgrim’ (Limburgse Bedevaarten). De groep bestaat uit vrijwilligers en verzorgsters die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond. Deelnemers die veel zorg nodig hebben kunnen in het accueil of de eigen Nederlandse vrijwilligers van het ‘Huis van de Pelgrim’.

Een prachtige reis door het mooie Frankrijk. De busreis is een vernieuwde reis. Onderweg worden plaatsen aangedaan als Banneux, een bedevaartplaats in België. Het Hospice in Beaune, een prachtig museum, vroeger was het een ziekenhuis voor arme mensen. En natuurlijk op de terugreis een bezoek aan het klooster in Nevers, waar Bernadette ligt opgebaard in haar schrijn. Indien u liever vliegt is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de vliegreis van 28 mei – 2 juni 2018. De pelgrims die met het vliegtuig gaan sluiten zich bij aankomst in Lourdes aan bij de buspelgrims.

info

Reisleidster Joke Hoekman
(06) 42 34 77 29

diaken Philip Weijers
(06) 53 88 76 41

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl