Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
RKJ Delft

RKJ Delft

Website E-mail

RKJ Delft (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

Burgwal 20
2611 GJ Delft

(015) 262 82 31

Jongerenruimte St. Ursulaparochie

Kappeyne van de Coppellostraat 4
Delft

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 22 december 2017    Evangelie van 2017-12-22
begintijd18:00 uur
eindtijd03:00 uur
 titelRKJ Kerstdiner
beschrijving

De klok is verzet, het wordt weer kouder, om 6u is het al donker, kerstbomen zijn al in de aanbieding... Het lijkt nog ver weg maar stiekem is het al bijna Kerstmis.

En zoals ieder jaar organiseert RKJ Delft weer een RKJ Kerstdiner als voorproefje op Kerstmis. Met dit jaar als thema Winter Wonderland. De jongerenruimte in de Sacramentskerk zal magisch worden omgetoverd tot een ijspaleis.

Dit jaar is het RKJ Kerstdiner op vrijdag 22 december. We vieren samen de mis om 18.00 uur. Vanaf 19.00 uur wordt er een heerlijk diner geserveerd tot onze buikjes rond zijn en de mooie kerstkleren bijna niet meer passen. Als afzakkertje hebben we daarom nog een borrel klaar staan.

De kosten voor het diner incl. drinken zijn € 5
(tijdens de borrel is het drinken niet meer gratis)

Wil je dit winters-tafereeltje ook meemaken? Meld je dan vóór 15 december aan d.m.v. een e-mail naar Gynett ( gijnettgonzales@gmail.com ). Wees er snel bij want vol = vol

Tot in het ijspaleis ;)

RKJ Kerstdiner
Datum: 22 december
Tijd: 18.00 H. mis, 19.00 diner
Locatie: Nassaulaan 2, Delft (Sacrementskerk)
Dress code: Winter wonderland
Aanmelden: 
Kosten: E5,- pp

info

gijnettgonzales@gmail.com
www.rkjdelft.nl

organisatieRKJ Delft
locatieSacramentskerk, Nassaulaan 2
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl