Vandaag is dinsdag 23 oktober  

categorie categorie Retraite
retraite
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 28 maart t/m zondag 1 april    Evangelie van 2018-03-28
begintijd18:00 uur
eindtijd11:30 uur
 titelPaastriduüm - broeders van Sint Jan
beschrijving

De liturgische viering van Christus’ dood en verrijzenis is niet slechts een herdenking van deze gebeurtenis, maar is het actualiseren van het mysterie in het leven van elke christen. Daarom willen de Broeders u uitnodigen om met hen samen in retraite het Paastriduum intens te beleven. Gedragen door de liturgie en overwegingen wacht u een bijzondere geestelijke ervaring.

Spreker: p. Kornelius-Maria
Data: 28 maart-1 april 2018
Kosten: € 149,- (€ 87,- voor studenten)
Locatie: Willibrordushuis, Oude Molstraat 35, Den Haag

“Eens waart gij duisternis, nu zijt gij licht!”

De liturgische viering van Christus’ dood en verrijzenis is niet allen een simpel herdenking van deze gebeurtenis, maar is het actualiseren van het mysterie in het leven van elke christen. Daarom willen de Broeders u uitnodigen om met hen samen in retraite het Paastriduüm intens te beleven. Gedragen door de liturgie en overwegingen verwacht u een bijzonder geestelijke ervaaring.

info

www.stjan.org

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl