Vandaag is woensdag 19 september  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 16 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-16
begintijd18:30 uur
 titelLezing over 100 jaar Fatima
beschrijving

Vrijdag 13 oktober is het precies 100 jaar geleden dat in Fatima het zonnewonder plaatsvond. Pastoor-deken F. Spooren uit Valkenswaard vertelt op maandagavond 16 oktober over de verschijningen en de boodschap van de engel en van Maria in Fatima. Is deze boodschap van de engel en Maria nog actueel?

De lezing begint op maandag 16 oktober om 20.00 uur in de voormalige sacristie - ‘t Österke - van de Willibrorduskerk in Stramproy. Voorafgaand is om 18.30 uur aanbidding van het Allerheiligste met aansluitend om 19.00 uur de H. Mis in de kerk.

info

www.webparochie.nl/parochies/st-willibrordus-stramproy

locatieSint Willibrorduskerk, Kerkplein 1
plaatsStramproy (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl