Vandaag is woensdag 19 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 18 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-18
begintijd09:30 uur
eindtijd15:15 uur
 titelRegionale ontmoetingsdag Biddende Moeders
beschrijving

In oktober zijn er twee ontmoetingsdagen van de gebedskring Biddende Moeders. Op 10 oktober vindt deze plaats in Venray en op 18 oktober in Ubachsberg. Alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen zijn van harte welkom.

Biddende Moeders / Mothers Prayers bestaat uit groepjes vrouwen die regelmatig bij elkaar komen om samen te bidden. In Limburg bestaan 37 groepen biddende moeders die wekelijks of om de twee weken bij elkaar komen om te bidden voor hun kinderen, kleinkinderen en andere intenties wereldwijd. Biddende Moeders is een internationaal initiatief, dat in meer dan 120 landen actief is.

De ontmoetingsdagen zijn bedoeld om kennis te maken met de Biddende Moeders, voor ontmoeting, gebed en om inspiratie op te doen. In Venray wordt de dag gehouden in de parochiezaal naast de kerk aan de Leunseweg 5, in Ubachsberg in de pastorie aan de Kerkstraat 28. De ontmoetingsdagen beginnen om 9.30 uur en duren tot ongeveer 15.15 uur. Op het programma staan onder meer een presentatie van het initiatief Biddende Moeders, een gebedsmoment, een lunch (lunchpakket zelf meenemen) en een inleiding over de ‘De bruiloft te Kana’. De dag wordt afgesloten met een eucharistieviering.

Deze ontmoetingsdagen worden georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond en Biddende Moeders Nederland. Aanmelden kan via regioverantwoordelijke Wies Mom van Biddende Moeders Limburg: wiesmom@kuriakon.nlof (0475) 589135.

info

(0475) 58 91 35
wiesmom@kuriakon.nl
www.rkactiviteiten.nl/mothersprayers

organisatieMothers Prayers
locatiePastorie, Kerkstraat 28
plaatsVoerendaal (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl