Vandaag is woensdag 19 september  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 13 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-13
begintijd20:00 uur
 titelDerde kerkenveiling
beschrijving

Vrijdag 13 oktober 2017 vindt al weer de derde editie van de kerkenveiling plaats in het Bisschopshuis (voorheen plebanie) aan de Leidsevaart, ingang de tuin aan het Emmaplein.

De veilingcommissie en de Koorschool van de kathedraal hebben de handen ineen geslagen en hebben besloten samen op te trekken om mooie kavels bij elkaar te vinden. Dat betekent dat een deel van de opbrengst bestemd is voor de restauratie van de kathedraal en een ander deel bestemd is voor de Koorschool.

De Koorschool kampt ook nog steeds met een chronisch tekort aan financiën en de opbrengst van hun deel van de veiling zal o.a. bestemd zijn voor de reis naar Assisi in 2018.

Ook al zullen de laatste steigers aan het eind van dit jaar uit beeld verdwijnen, dan is het werk aan de kathedraal nog niet af. Er zijn nog restauratierekeningen die betaald moeten worden; er zal nog een buitengebouwtje moeten worden aangelegd voor toiletten, opslag en garderobe; de geluidsinstallatie moet nog worden aangepakt en het Willibrordusorgel wacht ook nog steeds op een schoonmaakbeurt.

De opbrengst van de derde veiling zal zeer nuttig worden besteed!

Evenals vorig jaar zijn er weer veel bedrijven bereid gevonden om een bijdrage te leveren aan de veiling; hetzij door het plaatsen van een advertentie in de catalogus, hetzij door het beschikbaar stellen van goederen of diensten. We mogen Jan Heideman Meesterbarbier noteren als hoofdsponsor.

Wij houden rekening met (weer) een grote opkomst van personen die naar de veiling komen en een bod uitbrengen op de vele kavels. Maar u bent ook van harte welkom als bezoeker. Ten overvloede wijs ik u er op dat u uw bijdrage als gift kunt aftrekken bij uw belastingaangifte! U kunt de catalogus binnenkort inzien op onze website, www.rkbavo.nl

info

Maarten Kools
(06) 46 210 277
mkools@outlook.com
www.rkbavo.nl

locatieBisschopshuis, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl