Vandaag is woensdag 19 september  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 13 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-13
begintijd18:30 uur
eindtijd23:00 uur
 titelFeestavond Z. John Henry Newman
beschrijving

In de week dat de gedachtenis van de Z. John Henry Newman wordt gevierd, is er een avond een avond die in het teken staat van onderwijs en gebed. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom op vrijdag 13 oktober.

Om 19.30 uur zal drs. W. Mennen een lezing houden over de door hem ontwikkelde onderwijskundige methode: Groepsdynamisch onderwijs.

Voorafgaand is er vanaf 18.30 uur aanbidding van het Allerheiligst Sacrament en wordt de rozenkrans gebeden voor de bevordering van het Katholieke onderwijs.

De avond wordt afgesloten met een drankje.

info

info@jhnewsmanschool.nl
www.jhnewsmanschool.nl
www.facebook.com/JHNewmanSchool

locatieRingbaan West 302
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl