Vandaag is donderdag 21 februari  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 14 maart 2018    Evangelie van 2018-03-14
(Pi-dag)
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelOpen Kerk Avond - De Bijbel
beschrijving

De Parochiefederatie Maastricht Zuid-West houdt drie Open Kerk Avonden.

Woensdag 29 november 2017
Voltooid leven, ideaal of fantasie?
Lambert Hendriks is moraaltheoloog, rector van priesteropleiding Rolduc en docent moraaltheologie en filosofische ethiek. Hij spreeks over actuele ethische kwesties. Hij nodigt ons uit om vanuit ons eigen geloof te kijken naar de wereld van vandaag en ons een mening te vormen.

Woensdag 21 februari 2018
De Heiligdomsvaart, vroeger en nu
Aan de vooravond van de Heiligdomsvaart 2018 spreekt historicus en diaken Régis de la Haye over de ontwikkeling van de Heiligdomsvaart door de eeuwen heen. Welke betekenis kan de Heiligdomsvaart hebben voor ons, nu, vandaag in Maastricht?

Woensdag 14 maart 2018
De Bijbel, in de kast of in de hand?
De Bijbel is een belangrijke bron van ons geloof. Hoe hanteren we die Bijbel? Hierover spreekt Marc Heemels. Hij is pastoor en docent exegese (bijbelstudies) van Rolduc. Hij neemt ons mee op ontdekkingsreis door de Bijbel. Hebt u thuis een Bijbel, neem deze mee naar de avond!

Alle avonden worden gehouden in het Parochiehuis, Tongerseweg 335a, Wolder-Maastricht en starten om 19.30 uur en zijn om 21.30 uur afgelopen. Deelname en koffie zijn gratis en aanmelding is niet nodig.

info

(043) 34 31 561
kerksecretariaat@ziggo.nl

locatieParochiehuis, Tongerseweg 335a
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl