Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 1 t/m zondag 3 december 2017    Evangelie van 2017-12-01
 titelWeekend voor jongeren
beschrijving

In het weekend van 1 t/m 3 december 2017 organiseren zr. Emmanuël en Annemiek Zijp-van Ginneken weer een weekend voor jongeren van 25-40 jaar met als thema: Vol verwachting?

Advent, een tijd van verwachting, van verwachtingsvol uitkijken naar de Geboorte van Christus. Maar wat verwachten wij, wat verwacht jij daarvan? Wie verwacht je en waar kijk je naar uit? Speelt in jouw leven verwachting een rol? In dit weekend staan we aan de hand van verschillende werkvormen hierbij stil.We verdiepen ons in de thematiek, gaan er creatief mee aan de slag en wisselen erover uit. En dit alles ingebed in het ritme van de gemeenschap. Met uiteraard de nodige ruimte voor ontmoeting, ontspanning en persoonlijke (vrije) tijd.

Details
Vrijdagavond 1 t/m zondagmiddag 3 december 2017
Kosten: € 75 (mocht dat een bezwaar zijn is overleg mogelijk)
Begeleiding: zr. Emmanuël Maas (35) en Annemiek Zijp - Van Ginneken (31)
Meer informatie en aanmelden: zremmanuelosc@gmail.com

info

zremmanuelosc@gmail.com

locatieZusters Clarissen, Clarastraat 2
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl