Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 21 september 2017    Evangelie van 2017-09-21
begintijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelLezing thomas quartier osb
beschrijving

De Parochie Maria Sterre der Zee in Den Haag organiseert op donderdag 21 september 2017 van 19.30 tot 22.00 uur een lezing.

De Benedictijnse monnik Thomas Quartier osb is uitgenodigd om te spreken in het kader van de verdieping van de Huiskerk. De avond is op donderdag 21 september in de pastorie van de Jacobuskerk, Willemstraat 60, aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur).

Onder het thema Bid, lees en werk! Benedictijnse impulsen zal hij ons verdiepende suggesties aanreiken voor ons gebed en meditatie. Terwijl de avond in eerste instantie bedoeld is voor de deelnemers aan de huiskerk, zijn alle parochianen welkom om met deze inspirerende monnik in gesprek te gaan.

info

www.rkdenhaag.nl

locatieJacobuskerk, Willemstraat 60
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl