Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 11 november 2017    Evangelie van 2017-11-11
(Sint Maarten)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelTeens Together tienerdag
beschrijving

Een speciale tienerdag voor alle tieners (12-16 jaar) uit het Bisdom ’s-Hertogenbosch onder de naam ‘Teens Together’ op zaterdag 11 november 2017 in Middelrode. Een dag om samen te vieren en te ontdekken in een sportief jasje.

We zien heel veel initiatieven van tienergroepen in de parochies en vinden dat zij en alle andere tieners ook een speciale dag verdienen om elkaar te ontmoeten, elkaar te leren kennen en om samen op een gezellige manier van elkaar te leren.
Dit jaar zijn er via Koninklijke Visio ook tieners met een visuele beperking uitgenodigd. Bijzondere ontmoetingen dus en bovenal veel gezelligheid.

De dag begint met een eucharistieviering om 10.00 uur in de Sacramentskerk, Driezeeg 40 te Middelrode. Naderhand zetten we de dag voor met ontmoetingen, ervaringen en sportieve clinics in Dorpshuis ‘de Moerkoal’, Driezeeg 20 te Middelrode. De dag zal rond 16.00 uur ten einde zijn.

Aanmelden
Aanmelden kan via het evenement Teens Together op de Facebookpagina van Jong Bisdom Den Bosch of stuur een e-mail naar: jongeren@bisdomdenbosch.nl

Begeleiders van tienergroepen kunnen een groep tieners in één keer opgeven via de e-mail.

Vermeld u bij de aanmelding de naam, het adres en e-mailadres van de tieners. En in verband met de lunch op de dag zelf eventuele dieetwensen en/of allergieën.

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSacramentskerk, Driezeeg 40
plaatsMiddelrode
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl