Vandaag is dinsdag 23 oktober  

categorie categorie Retraite
retraite
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 19 t/m donderdag 22 februari    Evangelie van 2018-02-19
begintijd14:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelRetraite voor priesters en diakens
beschrijving

De jaarlijkse bezinningsdagen voor priesters en diakens worden gehouden in de eerste volle week van de Veertigdagentijd, van maandag 19 februari (14.00 uur) tot en met donderdag 22 februari (na het middageten).

Mgr. Liesen hoopt dat velen van de actieve priesters en diakens van het bisdom in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan deze bezinningsdagen. De deelnemers zijn te gast in de Onze Lieve vrouwe Abdij van de zusters Benedictinessen in Oosterhout. De dagen worden geleid door pater Marc Lindeijer sj, die sinds september 2016 als spirituaal aan de Priester- en Diakenoplsieing Bovendonk verbonden is.

info

secretariaat@bisdombreda.nl
www.bisdombreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieOnze Lieve vrouwe Abdij van de zusters Benedictinessen, Zandheuvel 90
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl