Vandaag is dinsdag 22 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 7 november 2017    Evangelie van 2017-11-07
(Heilige Willibrord)
begintijd13:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelOntmoetingsdag voor religieuzen
beschrijving

Op 7 november organiseren Mgr. Liesen en de Diocesane Religieuzenraad een ontmoetingsdag voor religieuzen en degenen die zich met hen verbonden weten, waaronder ook de pastorale beroepskrachten in het bisdom. Al twee keer is er een jaarlijks moment van ontmoeting van religieuzen georganiseerd in het Bisdom Breda. Het waren een bijzonder vruchtbare bijeenkomsten waar het gaat om de onderlinge ontmoeting en de inhoudelijke verdieping van een concreet thema.

De ontmoeting vindt plaats op de feestdag van de heilige Willibrordus, 7 november 2017, van 13.30 tot 17.00 uur.

Na de ontvangst in de Refter/Seminariezaal zal Mgr. Liesen een kort werlkomstwoord spreken. Daarna volgt een inleiding door pater Marc Lindeijer sj. over: Bisschop Willibrord en paus Franciscus: religieus leven, gemeenschap en missie. Er is tijd voor ontmoeting en gebed (vesper). Diaken Vincent de Haas zal een onderdeel verzorgen over het thema gemeenschap.

Voor aanmelding: E secretariaat@bisdombreda.nl (opgave vóór 20 oktober).

info

secretariaat@bisdombreda.nl
www.bisdombreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieConferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl