Vandaag is zondag 27 mei
Heilige Drieëenheid
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 5 november 2017    Evangelie van 2017-11-05
 titelWillibrordzondag
beschrijving

Op 5 november 2017 vindt de jaarlijkse Willibrordzondag plaats met als thema ‘Hervorming vandaag- Eén in onze Meester en wij allen zijn broeders en zusters’.

Graag nodigen we u uit deel te nemen aan het gebed en de ontmoeting in de H. Bonaventurakerk in Woerden op zondagmiddag 5 november 2017. Deze samenkomst is een katholiek initiatief in het kader van de reformatieherdenking en gaat uit van Mgr. Dr. Hans van den Hende, bisschop-referent voor oecumene.

info

www.oecumene.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieH. Bonaventurakerk, Rijnstraat 60
plaatsWoerden (Utrecht)
postcode34
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl