Vandaag is woensdag 23 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 16 t/m zondag 17 september 2017    Evangelie van 2017-09-16
begintijd17:00 uur
eindtijd10:00 uur
 titelRK Tienerkamp Leiden e.o.
beschrijving

Terwijl de zomervakantie nog in volle gang is, wordt er ook alweer nagedacht over de invullling van de komende RK Tienerbijeenkomsten. En het idee voor de eerste bijeenkomst in het nieuwe seizoen is inmiddels bekend: de jongens gaan kamperen in de binnentuin van de H. Lodewijk-kerk (Steenschuur) en de meiden worden uitgenodigd om de nacht door te brengen in een meidenstudentenhuis in Leiden. Dit alles gaat plaatsvinden in het weekend van 16/17 september a.s. en uiteraard onder leiding van de vertrouwde gezichten van vorig jaar, mét, gezien het speciale karakter, wat extra ‘handen’/hulp, o.a. van kapelaan Boris Plavcic.

Op zondag 17 september zullen we samen de H. Mis bijwonen in de H. Lodewijk-kerk (aanvang 10.00 uur). En dit is direct dan ook de belangrijkste verandering t.o.v. de bijeenkomsten van vorige jaren: dit jaar zullen de tieners in plaats van op vrijdagavond op iedere 3e zondag van de maand samenkomen, steeds in een andere parochiekerk. Na het bijwonen van de viering zal er dan nog een activiteit plaatsvinden.

Voor de viering is natuurlijk het hele gezin welkom! Ook tieners die nog nooit deelgenomen hebben aan de tieneractiviteiten zijn van harte welkom!

info

voor de jongens: Paul van der Lee ppvanderlee@gmail.com
voor de meisjes: Pauline Buirma pauline.buirma@gmail.com

locatieSteenschuur 12
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl