Vandaag is dinsdag 22 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 26 september 2017    Evangelie van 2017-09-26
begintijd11:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelNationale Gebedsdag Stirezo
beschrijving

Stirezo trekt naar politiek Den Haag, om aan de Tweede Kamer een heldere oproep te doen: bescherm het menselijk leven van conceptie tot natuurlijke dood!

Elk onschuldig mens heeft recht op leven. Of hij nu in de baarmoeder zit, of in het verpleeghuisbed ligt. Stelselmatig negeert de overheid het recht op leven. Daarom is de Tweede Kamer aan zet. Kom met ons mee naar Den Haag om te bidden en te protesteren bij de Tweede Kamer!

Programma
11.00 uur - Rozenkrans
12.00 uur - Lunch
13.00 uur - Aanbieden petitie aan Tweede Kamer
14.30 uur - Pontificale Hoogmis

Met de bus mee?!
Er rijden bussen naar en van Den Haag.
Neem contact op voor meer informatie.

info

(024) 322 1425
info@stirezo.nl
www.stirezo.nl

locatieHofplaats
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl