Vandaag is dinsdag 22 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 24 september 2017    Evangelie van 2017-09-24
begintijd11:45 uur
 titelDag van de Wereldkerk
beschrijving

Op zondag 24 september 2017 wordt in Bisdom ’s-Hertogenbosch de ‘Dag van de Wereldkerk’ gevierd. Mgr. Rob Mutsaerts is die dag om 11.45 uur celebrant tijdens de Eucharistieviering in de Sint-Janskathedraal. Er zijn duizenden gelovigen uitgenodigd die oorspronkelijk uit andere landen komen.

Verschillende koren zingen liederen in de eigen taal. Na de H.Mis is er een kort moment van aanbidding. Aansluitend is er in het Sint-Janscentrum een maaltijd die wordt verzorgd door verschillende gemeenschappen uit het bisdom en een programma met muziek en een spreker. Bovendien zal er gelegenheid zijn voor het ontvangen van het sacrament van Boete en Verzoening.

info

www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janskathedraal en Sint-Janscentrum
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl