Vandaag is dinsdag 22 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 17 t/m zaterdag 23 september 2017    Evangelie van 2017-09-17
(Heilige Lambertus)
 titel7-Daagse pelgrimstocht - Peerkepad
beschrijving

Deze tocht is helaas al volgeboekt.

PeerkePad is een route die voert van de H. Gerardus Majella in Wittem naar de Zalige Petrus Donders (beter bekend als Peerke) in Tilburg. Peerkepad is in oktober 2009 ontwikkeld en voert door de verrassend mooie bos- en weidegebieden van de Brabantse en de Belgische Kempen, door de Maasvallei en het Limburgse Heuvelland. De route voert in noord- of zuidwaartse richting.

Van de route is een boekje verschenen dat bij de Kloosterboekwinkel verkrijgbaar is. Klooster Wittem organiseert in 2017 twee georganiseerde pelgrimages: in het voorjaar op de fiets en in het najaar te voet. Onderweg wordt letterlijk en figuurlijk stilgestaan bij religieus en cultureel erfgoed dat aan de route ligt. 

Van 17 tot en met 23 september kun je meedoen aan de zevendaagse wandelpelgrimage.

De dagetappes zijn tussen 16 en 29 km lang en niet moeilijk voor redelijk geoefende wandelaars. We overnachten in middenklasse-hotels en een pelgrimshuis. De kosten bedragen € 495 vol pension en inclusief bagagevervoer. Er kunnen maximaal 14 pelgrims mee.  Het is raadzaam je tijdig aan te melden, in ieder geval vóór 1 juli. De groepswandeling staat onder leiding van pater Henk Erinkveld bij wie je je kunt opgeven per mail h.erinkveld@redemptoristen.nl . of telefonisch 043 601 8812.

Prijs: € 495 vol pension en inclusief bagagevervoer

info

Receptie van het klooster
(043) 450 1741

Pater Henk Erinkveld
(043) 601 8812
h.erinkveld@redemptoristen.nl

www.peerkepad.nl

locatieH. Gerardus Majella te Wittem naar Zalige Petrus Donders te Tilburg
plaatsWittem (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl