Vandaag is woensdag 23 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 28 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-28
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelLuthertocht Gulpen - Vaals
beschrijving

Op de slotdag van het Lutherherdenkingsjaar gaan we vanuit de Protestantse Toeristenkerk te Gulpen via o.a. de Heerenhof Mechelen en plekken die herinneren aan de Reformatie naar het oude protestantse kerkje van Vaals. Een tocht i.s.m. de Prot. Gemeente Heuvelland-Maastricht en Klooster Wittem. Start: 10.00 uur; aankomst ca. 15.00 uur. Terug met de lijnbus.

info

www.spvlimburg.nl

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieToeristenkerk, Rosstraat 5
plaatsGulpen
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl