Vandaag is dinsdag 24 april  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 10 augustus 2017    Evangelie van 2017-08-10
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelLaurentiustocht Voerendaal-Laurensberg
beschrijving

Op de feestdag van St.Laurentius wandelen we tussen twee kerken die naar hem genoemd zijn. Die van Voerendaal is de enige in ons land die door een paus (Leo IX, in 1049) is ingezegend. Vertrek alhier om 10.00 uur en via Simpelveld (bezinning en pauze) en Bocholtz naar de Laurentiuskerk in de Akense voorstad Laurensberg. Rond 16.00 uur kunnen we 1 km verder een terrasje pikken én de bus naar Heerlen; daar overstappen op de bus of trein naar Voerendaal.

info

www.spvlimburg.nl

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatie
plaatsVoerendaal (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl