Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 8 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-08
begintijd12:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelGezinsmiddag H. Augustinusparochie
beschrijving

Alle gezinnen uit de hele H. Augustinusparochie te Wassenaar zijn van harte welkom op de 1e gezinsmiddag H. Augustinus. Een heel mooie kans om elkaar te ontmoeten.

Onze kleuters en het koor beginnen van 11.30 tot 12.00 uur met Kleuterkerk. Ze mogen daarna even uitrazen. De gezinsmiddag begint om 12.30 uur met een gezamenlijke lunch (graag lunch meenemen) waarna de kinderen een tekenfilm over Fatima kijken, napraten en rozenkransjes gaan maken. De wat oudere kinderen hebben een apart programma. Voor de volwassenen geeft pastoor Hagen een inleiding. We sluiten samen af in de kerk met zegening van de rozenkransjes en het bidden van een tientje.

info

(06) 10 75 65 65
secretariaat@parochie-augustinus.nl
www.parochie-augustinus.nl

locatieSint-Jozefkerk, Parklaan 28
plaatsWassenaar (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl