Vandaag is woensdag 17 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 2 t/m zondag 3 september 2017    Evangelie van 2017-09-02
begintijd16:00 uur
 titel125-jarig Jubileum St. Vituskerk Hilversum
beschrijving

In het weekend van 2 en 3 september vieren wij dat 125 jaar geleden op 5 september 1892 onze prachtige kerk door de Aartsbisschop van Utrecht, Mgr. P.M. Snickers, werd ingewijd. Dit doen wij met een feestweekend waar al druk aan wordt gewerkt door een enthousiaste werkgroep. Dus houd deze data alvast vrij in uw agenda!

Op zaterdag 2 september beginnen we het feest om 16.00 uur met een Eucharistieviering in de tuin bij het rustaltaar gevolgd door ongetwijfeld een heerlijke barbecue.

Voor de barbecue moet iedereen zich wel aanmelden. Dat kan door middel van de intekenlijsten achterin de kerk of door een mailtje naar het parochiesecretariaat.

Op de zondag is er na de feestelijke eucharistieviering een bijzondere parochie lunch waarvoor u zich op dezelfde manier kunt opgeven.

info

secretariaat@vitus.nl
www.vitus.nl

locatieSint Vituskerk, Emmastraat 5
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl