Vandaag is zondag 18 november  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Leiden

RKJ Leiden

Website E-mail

RKJ Leiden (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

www.rkjleiden.nl Leiden

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 15 april    Evangelie van 2018-04-15
begintijd10:00 uur
 titelRKJ Volleybaltoernooi
beschrijving

Elk jaar organiseert het RKJ volleybal een toernooi voor tieners en jongeren. Dit toernooi word gespeeld in Leidschendam. Ook de nieuwe datum staat weer klaar. Zondag 15 april 2018 zal het volgende toernooi plaatsvinden. Wil jij met je eigen team tegen andere gelovige jongeren strijden voor de beker? Schroom dan niet en maak een team.

De dag beginnen we om 10.00 uur met een H. Mis in de parochie van de Heilige Lodewijk aan de Steenschuur 19 te Leiden. Het toernooi begint om 12.00 uur.

De teams moeten uit minimaal 6 spelers bestaan waarvan minstens 2 dames. Er zijn twee poules, een voor tieners van 12 t/m 15 jaar en een poule voor jongeren van 16 t/m 30 jaar.

info

rkjvolleybaltoernooi@gmail.com
www.rkjleiden.nl/volleybal
facebook.com/RKJVolleybaltoernooi

organisatieRKJ Leiden
locatieKerk: Lodewijkskerk, Steenschuur 19 te Leiden / Sporthal De Bocht en De Tas, Fluitpolderplein 3, Lei
plaatsLeidschendam (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl