Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerwoensdag 23 t/m vrijdag 25 augustus 2017    Evangelie van 2017-08-23
(Sint Rosa van Lima)
begintijd10:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelStilteretraite Sint-Adelbertabdij Egmond
beschrijving

In de zomermaanden nemen we gas terug. Ons leven, ons werk, ons doen en laten, alles gaat een versnelling lager. We maken tijd en ruimte om te ontdekken, te reizen, te lezen, tijd ook voor mensen die ons het meest dierbaar zijn. We laden onszelf op voor een nieuw seizoen in werk en leven en hopen gaandeweg dat nieuwe seizoen iets van de rust vast te kunnen houden en onszelf niet weer te verliezen in: druk, druk, druk. 

Eind augustus, een nieuw werkjaar staat voor de deur. Nu eerst de stilte in om te herijken: mijn leven, mijn werk, mijn relatie, mijn ouderschap, mijn mens-zijn. 

Drie dagen in de Abdij van Egmond, omringd door stilte, deelnemend aan het gebed, elke dag twee impulsen vanuit de bijbel of monastieke spiritualiteit, elke dag een meditatieve afsluiting. Daarbuiten stilte en ruimte voor jezelf. Geen groepsgesprekken wel mogelijkheid om met de begeleider te spreken. 

Begeleiding door Franck Ploum, theoloog verbonden aan de Ekklesia Breda en directeur van Zinsverband (voorheen directeur van De Nieuwe Liefde Amsterdam). 

Locatie: Abdij van Egmond
Docent: Franck Ploum
Cursusperiode: 23-08-2017 - 25-08-2017
Deelnemers minimaal: 10
Deelnemers maximaal: 12
Cursusbedrag: € 275 p.p. inclusief verblijf en maaltijden

info

www.abdijvanegmond.nl/benedictushof/cursussen/stilte-voordat-ik-verder-ga

locatieAbdij van Egmond
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl