Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 23 juli 2017    Evangelie van 2017-07-23
begintijd19:00 uur
 titelSacramentsprocessie Hasselt
beschrijving

Voor het eerst in 40 jaar wordt in het centrum van Hasselt een Sacramentsprocessie gehouden: Naar buiten met de vreugde van het geloof!

De Processie start in de St. Quintinuskathedraal, met opstart aan de Fruitmarkt, naar de Zuivelmarkt, Paarsdemerstraat, Demerstraat, Aldestraat en via de O.L.Vrouwestraat naar de Virga Jesse Basiliek.

De zegen zal gegeven worden in de Basiliek, en aansluitend begint de 40-uurs aanbidding in de Basiliek, om op dinsdag 25 juli af te sluiten met 3 uur aanbidding in de St. Quintinuskathedraal bij het Sacrament van het Mirakel.

De Sacramentsprocessie wordt opgeluisterd door de Koninklijke Harmonie Hasselt.

info

www.sacra700.be

locatieSt. Quintinuskathedraal, Vismarkt
plaatsHasselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl