Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie processie
processie
wanneerdonderdag 25 mei 2017    Evangelie van 2017-05-25
(Hemelvaartsdag / Sint Urbanus)
begintijd15:00 uur
 titelMariale Bid en Boeteprocessie OLV van Lebbeke
beschrijving

Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2017 vanaf 15.00 uur wordt weer de “Bid - en Boeteprocessie” gehouden.

We verzamelen aan de Dekenale Onze Lieve Vrouw Geboorte - kerk in Lebbeke. Lebbeke toont dan tijdens de jaarlijkse bid- en boeteprocessie haar devotie voor Maria. De plechtigheid wordt afgesloten met een lof in open lucht op het gemeenteplein.

De devotie van Maria is zeer groot, want Lebbeke is de oudste bedevaartsoord van het bisdom Gent. Doorheen de straten van Lebbeke gaat het beeld van Onze-Lieve-Vrouw uit terwijl er gebeden wordt.

info

052 / 41 05 95
dekenaat.lebbeke@parochies.kerknet.be

locatieO.L. Vrouwekerk van Lebbeke
plaatsLebbeke (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl