Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 23 mei 2017    Evangelie van 2017-05-23
begintijd09:30 uur
 titelOntmoetingsdag Biddende Moeders
beschrijving

Het initiatief Biddende Moeders / Mothers Prayers houdt vandaag een ontmoetingsdag in Roermond. De dag is bedoeld voor alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen, die meer over het initiatief van Biddende Moeders willen weten.

Het initiatief bestaat in meer dan 120 landen. In Limburg zijn 37 groepen actief. Zij komen (twee)wekelijks bijeen om voor hun (klein)kinderen en andere intenties te bidden.

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met het bisodmmelijk Centrum voor Huwelijk en Gezin en Biddende Moeders Nederland en vindt vanaf 9.30 uur plaats in de bisdomgebouwen te Roermond. Op het programma staat een kennismaking met de Biddende Moeders, een gebedsmoment, lunch, een inleiding en een afsluitende eucharistieviering.

Aanmelden kan via wiesmom@kuriakon.nl

info

wiesmom@kuriakon.nl

organisatieMothers Prayers
locatieBisdomgebouwen, Swalmerstraat 100
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl