Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 1 juni 2017    Evangelie van 2017-06-01
begintijd13:45 uur
 titelSociale Studiedag - Verbondenheid
beschrijving

Gouverneur Theo Bovens van de provincie Limburg is de hoofdspreker tijdens de Sociale Studiedag, die op donderdag 1 juni in Abdij Rolduc in Kerkrade wordt gehouden. Naast Commissaris van de Koning is Bovens ook voorzitter van het Kansfonds, dat tal van sociale projecten in het hele land financieel ondersteunt. Hij spreekt tijdens de studiedag over het thema ‘De kracht van verbondenheid’.

De Sociale Studiedag is een initiatief van de Dienst Kerk en Samenleving van het bisdom. Andere sprekers tijdens de bijeenkomst zijn Zuster Hermana Brand en Ivo Schlenter van de stichting Katharina Kasper, menslievende zorg. Deze zorgorganisatie is enkele jaren geleden ontstaan vanuit de congregatie van de zusters Arme Dienstmaagden van Jezus Christus. Tijdens de bijeenkomst treedt ook verhalenvertelster Angely Toonen op.

Op het einde van de middag wordt bekend gemaakt wie de Doctor Poelsprijs 2017 heeft gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan maatschappelijke of kerkelijke sociale initiatieven. De Sociale Studiedag begint om 13.45 uur.

info

www.bisdom-roermond.nl/bovens-bij-sociale-studiedag

organisatieBisdom Roermond
locatieAbdij Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl