Vandaag is maandag 25 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 21 mei 2017    Evangelie van 2017-05-21
begintijd14:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelOpen huis - Inloophuis De Vinder
beschrijving

Inloophuis ‘De Vinder’, gelegen naast de Sint-Antoniuskerk, is het oudste Inloophuis van Oosterhout. Elke derde zondag van de maand is het geopend. In de maand mei is dat op zondag de 21ste. Van 14.00 – 16.30 uur is het Inloophuis dan open voor mensen die verlegen zitten om een praatje of gewoon in gezelschap van anderen willen zijn. Het kopje koffie of thee met een koekje is, zoals altijd, gratis.

Velen maken gebruik van deze maandelijkse zondagopenstelling. Door de week is het Inloophuis elke maandag, woensdag en vrijdag open van 10.00 - 12.00 uur. De gastvrouwen en -heren van het Inloophuis zijn aanwezig om u te ontvangen en een kopje koffie of thee aan te bieden.

Neem eens iemand mee als u het Inloophuis bezoekt.

info

Secretariaat Antoniushuis De Vinder
(0162) 470 954
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieSint-Vincentiusstraat 113 a
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl