Vandaag is donderdag 26 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 21 mei 2017    Evangelie van 2017-05-21
begintijd12:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelOpen Parkabdijdag - Kerk in Nood België
beschrijving

Kom op zondag 21 mei van 12 tot 17 uur naar de historische Abdij van Park in Leuven waar uitzonderlijk allerhande activiteiten worden georganiseerd voor bezoekers! Ook Kerk in Nood opent speciaal haar deuren op deze ‘Parkabdijopzondag’.

Dit is dus dé kans om in het weekend de tentoonstelling over 70 jaar Kerk in Nood te bezoeken! Meer informatie over deze tentoonstelling vind je onder ‘Tentoonstelling: Spek voor iedereen!’ op de kalender.

Gratis toegang

info

www.kerkinnood.be

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatieKerk in Nood België, Abdij van Park 5
plaatsLeuven (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl