Vandaag is donderdag 26 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 21 mei 2017    Evangelie van 2017-05-21
begintijd11:00 uur
 titelZilveren jubileum pastoor Maickel Prasing
beschrijving

Op zondag 21 mei viert pastoor Maickel Prasing van Oudenbosch zijn zilveren priesterjubileum tijdens een feestelijke eucharistie­viering om 11.00 uur in de Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara. Tijdens deze eucharistie­viering is er ook kinder­neven­dienst.

Na afloop van de eucharistie­viering wordt u tot 15.30 uur een receptie aangeboden in de zalen van pastoraal-diaconaal centrum “de Pelgrim”, onder de Basiliek.

U bent van harte welkom!

info

www.bernardusparochie.nl

locatieHH. Agatha en Barbarabasiliek, Markt 59
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl