Vandaag is donderdag 26 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 21 mei 2017    Evangelie van 2017-05-21
begintijd13:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelBBQ en Opendeurdag St. Ignatiusschool
beschrijving

De St. Ignatiusschool te Maleizen, Overijse houdt op zondag 21 mei 2017 tussen 13.00 en 17.00 uur een Barbecue en Opendeurdag.

Tussen 13 uur en 15 uur, aansluitend op de mis, voorzien wij een lekkere BBQ. U kan er kiezen uit een vismenu, een vleesmenu, of een kindermenu. U begrijpt dat inschrijven hiervoor nodig is. Inschrijven kan tot en met donderdag 18 mei op het adres: directie@sint-ignatius.be of bij de paters. Maak bij de inschrijving ook uw keuze bekend voor de menu’s.

Aansluitend op de BBQ organiseren wij een opendeurmoment om geïnteresseerden kennis te laten maken met de mogelijkheden voor de leerlingen op school. U kan er eveneens leden van het schoolteam aanspreken. Indien gewenst kan er ook de eerste stap tot inschrijving genomen worden. Dat opendeurmoment loopt van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Mag ik u vragen om deze mail en bijgevoegde folder (zie link) te verspreiden onder vrienden en geïnteresseerden? Hartelijk dank, u doet er ons een groot plezier mee.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen!

info

directie@sint-ignatius.be
www.sint-ignatius.be

locatieSint-Ignatiusschool, Maleizen, Overijse
plaatsOverijse (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl