Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 20 mei 2017    Evangelie van 2017-05-20
begintijd20:00 uur
 titelCobbenhagenavond - St. Carolus Borromeüs
beschrijving

Op zaterdag 20 mei vindt in studentenkerk Maranatha (Prof. Cobbenhagenlaan 19, Tilburg) weer een CobbenhagenAvond plaats.

Paolo Sottopietra, generaal-overste van de in 1985 opgerichte Priester-broederschap van de Missionarissen van St.Carolus Borromeüs (www.fscb.org/en) zal komen vertellen over het werk en de missie van deze jonge wereldwijde gemeenschap, waar ook de Tilburgse studentenpastor Michiel Peeters lid van is.

CobbenhagenAvonden
De CobbenhagenAvonden zijn ongeveer maandelijks door het studentenpastoraat van de Universiteit van Tilburg, studentenparochie Maranatha en katholieke beweging Gemeenschap en Bevrijding georganiseerde culturele avonden. In de geest van universiteitsstichter Cobbenhagen willen ze academische wereld, christelijk voorstel en regio Tilburg bij elkaar brengen.

De avonden worden gehouden op zaterdagavond om 20.00 uur in studentenkerk Maranatha aan Prof. Cobbenhagenlaan 19 te Tilburg. Na het ‘formele’ gedeelte volgt er een borrel met boekentafel. De avonden zijn vrij toegankelijk. Na afloop wordt er een collecte gehouden.

Op de Prof. Cobbenhagenlaan is ruim gratis parkeergelegenheid. Station Tilburg Universiteit ligt op 10 minuten loopafstand.

info

www.cobbenhagenavonden.nl

locatieStudentenkerk Maranatha, Professor Cobbenhagenlaan 19
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl